Activiteiten

Heb jij het al gehoord? Bliep komt naar je toe! In september en oktober worden er leuke en leerzame activiteiten georganiseerd voor kinderen uit groep 5 tot en met 8. En geheel volgens de Bliep gedachte: de activiteiten zijn gratis toegankelijk en ze vinden elke dag in een andere wijk plaats, zodat elk kind mee kan doen! Lees snel verder om te kijken wanneer we bij jou in de buurt zijn.

 zomerweek

Activiteiten in elke wijk

Sporten, knutselen, nieuwe hobby's ontdekken... Het kan allemaal tijdens de Bliep-middagen! We zijn op onderstaande data en locaties te vinden. `s Ochtends worden de Bliep-activiteiten georganiseerd voor scholen, maar tussen 14.00 - 15.00 uur kan iedereen meedoen.

Dinsdag 13 september – Jozef Orelio park  
Dinsdag 20 september – Wibautplein
Dinsdag 4 oktober – Speeltuin de Akkers 
Dinsdag 18 oktober – Speeltuin ’t Stoompje  

De Bliep-activiteiten worden georganiseerd door jongeren die deelnemen aan het ZOOFF Your Skills coachingsprogramma. Zij werken daarvoor samen met bekende gezichten uit jouw wijk, zoals medewerkers van Stichting Aanzet, Lekker Bezig en het wijkondersteuningsteam. Samen zorgen zij ervoor dat je een superleuke middag hebt. Jij bent er toch ook bij?!

Menu