Spullen

Bliep is er voor jou en alle kinderen in Schiedam. Om jullie te helpen om te ontdekken wat er voor jullie allemaal wordt georganiseerd in Schiedam, hebben we een Bliep doosje gevuld. Dat zit vol verrassingen, het nieuwe Bliep doeboek en tips en uitnodigingen voor feestelijke Bliep activiteiten in de stad! Zo maak je kennis met Bliep, heb je voorlopig superveel leuke dingen om te doen én ontdek je wat er in jouw stad allemaal wordt georganiseerd om ervoor te zorgen dat alle kinderen fijn kunnen opgroeien. En dat alles natuurlijk helemaal gratis!

 bliep doeboek detail

Bliep in een doosje

Zit je in groep 6 t/m 8 op een basisschool in Schiedam? Dan ontvang je het Bliep doosje eind mei via school. Al bladerend kom je te weten wat Bliep allemaal voor jou kan betekenen. Zit je niet in Schiedam op school of heb je om een andere reden het doeboek niet ontvangen? Vraag het doeboek gratis aan door een mailtje te sturen naar post@dekleineambassade.nl.

Het Bliep doeboek is ontwikkeld door de Kleine Ambassade en wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Schiedam. Behalve dat het doeboek veel inspiratie biedt voor gratis activiteiten thuis, op school en in de stad, is het ook een uitnodiging om mee te doen met de Bliep-activiteiten die plaatsvinden in mei en juni. Daarover lees je hier meer.

Menu