Spullen

Deze zomer verloopt voor iedereen anders dan gebruikelijk. Door corona zijn we meer thuis dan normaal, ook tijdens de zomervakantie. Maar wist je dat je helemaal niet per se op vakantie hoeft te gaan om een heerlijke zomervakantie te beleven? Er is in Schiedam en in en rondom jouw huis heel veel te beleven. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken? Dan is het Bliep zomerboek zeker iets voor jou!

200213 beeld bliep zomerboek

Jouw zomer in een doosje

De meeste kinderen in groep 5 t/m 8 op basisscholen in Schiedam ontvangen het Bliep zomerboek via school. Het staat vol opdrachten, tips, en ideeën voor (gratis) activiteiten in Schiedam. Al bladerend kom je ook te weten wat Bliep allemaal voor jou kan betekenen. Niet alleen deze zomer, maar het hele jaar door!

Zit je niet in Schiedam op school of heb je om een andere reden het zomerboek niet ontvangen? Vraag het zomerboek gratis aan door een mailtje te sturen naar post@dekleineambassade.nl.

Het Bliep zomerboek verschijnt begin juli en wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Santa Loves benefiet. Met het zomerboek lanceren we deze website en het Bliep-netwerk erachter. Het wordt uitgebracht in plaats van het geplande lanceringsevenement dat vanwege het coronavirus niet door kon gaan. Met het zomerboek hopen we heel veel kinderen en gezinnen in Schiedam te bereiken, zodat straks iedereen het Bliep aanbod weet te vinden. Zo kunnen we er (met heel de stad) voor zorgen dat er nog meer kinderen fijn opgroeien in Schiedam.

Menu